Συνέδρια

6o Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο

synedrio 5-6 iouliou sth xio

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Συνεταιρισμός Οδοντιάτρων Θεσσαλονίκης (Σ.Ο.Θ) θα παραστεί ως ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ στο 6ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο με θεματικό τίτλο «Οδοντιατρικό ταξίδι στο νησί της μαστίχας», που θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Ιουλίου 2024 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του Συνεδρίου θα είναι ο Πρόεδρος του Ι.Ε.ΘΕ., Καθηγητής Αθανάσιος Ε.Αθανασίου και επίσημος προσκεκλημένος στην Τελετή Έναρξης θα είναι ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, αστροφυσικός Δρ.Σταμάτιος Κριμιζής, γεγονός που αποτελεί τιμή για την Οδοντιατρική κοινότητα στο σύνολό της.

Οι επιμέρους θεματικοί άξονες του κατευθυνόμενου προγράμματος καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος της κλινικής οδοντιατρικής (όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το επιστημονικό πρόγραμμα καθώς και για όλες τις οργανωτικές ή ταξιδιωτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου https://www.a-dc.gr/index.php/el/ καθώς και την ιστοσελίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου https://osxiou.gr/.


Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 6ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο στις 5 & 6 Ιουλίου στη Χίο, και να  επισκεφθείτε το stand μας στην Εμπορική Έκθεση.


Εγγραφή: https://www.a-dc.gr/index.php/el/registration