Συχνές Ερωτήσεις

Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων;

Τα καταστήματα της Σίνδου, Αθήνας και Πανεπιστημίου είναι ανοιχτά Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-16:00.  Τα υπόλοιπα υποκαταστήματα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-15:00, εξαιρουμένων των Εθνικών εορτών και αργιών.

Είμαι νέος πελάτης – Πως μπορώ να κάνω μια ηλεκτρονική παραγγελία;

Για να κάνετε μια παραγγελία πρέπει να κάνετε πρώτα την εγγραφή στο Eshop μας.  Βάζοντας τα απαραίτητα στοιχειά στην φόρμα, διαλέγετε ένα Username (για ευκολία το email σας), και έναν κωδικό της επιλογής σας.  Μετά την εγγραφή σας προσθέστε τα επιθυμητά προϊόντα στο καλάθι σας, και πατάτε “ολοκλήρωση παραγγελίας”.  Έπειτα απλώς ακλουθείτε την διαδικασία επιλέγοντας τρόπο πληρωμής, τόπο παράδοσης, κλπ.  Για οποιαδήποτε απορία σας παραμένουμε στην διάθεση σας και στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Που μπορώ να δω την κατάσταση της παραγγελίας μου στο Εshop.

Για την εξέλιξη της παραγγελίας σας, μπορείτε να ενημερωθείτε ελέγχοντας το email  σας καθώς σε κάθε στάδιο της παραγγελίας αποστέλλεται ηλεκτρονική αλληλογραφία με την ενημέρωση της παραγγελίας σας.  Τα τρία στάδια ενημέρωσης είναι:  προς επεξεργασία, αναμονή παραγγελίας, και προς παράδοση.   Μέσω τηλεφώνου μπορούμε να λύσουμε οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε.

Δεν βρίσκω κάποιο προϊόν.

Μπορείτε είτε να αναζητήσετε ένα προϊόν βάσει της κατηγορίας του, είτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση για κάτι πιο συγκεκριμένο.   Μπορείτε πάντα στις παρατηρήσεις να ζητήσετε ένα προϊόν που δεν υπάρχει στο Εshop μας, και ένας συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για διαθεσιμότητα τιμή κλπ.

Πως χρεώνονται τα μεταφορικά εσωτερικού;

Για Ελλάδα η χρέωση είναι 3,60 + Φ.Π.Α. για το πρώτο πακέτο έως 5 κιλά, και 2,35 + Φ.Π.Α. για τα μεθεπόμενα.  Τα μέλη του Σ.Ο.Θ. εξαιρούνται των χρεώσεων μεταφορικών.

Πως χρεώνονται τα μεταφορικά εξωτερικού;

Για χώρες εντός Ε.Ε. η χρέωση είναι 14,00 + Φ.Π.Α. για κάθε πακέτο 5 κιλών. Παρόλα αυτά προς δικό σας όφελος μοιραζόμαστε το κόστος, και σας χρεώνουμε τα μισά 7,00 + Φ.Π.Α Τα μέλη του Σ.Ο.Θ. εξαιρούνται των χρεώσεων μεταφορικών.