ΠΑΡΑΔΟΣEIΣ

Η παράδoση γίνεται με τις μεταφορικές ACS, SPEEDEX και ΕΛΤΑ COURIER. H παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται την επόμενη  ημέρα,(στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερεί 1 έως 2 ημέρες παραπάνω).

Αν μας καλέσετε μέχρι τις 15:00 τηλεφωνικώς στο 2310570560 επεξεργαζόμαστε και αποστέλλουμε την ίδια μέρα την παραγγελία σας. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ως εξής:

Δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά τα μέλη του συνεταιρισμού.Τα μεταφορικά για τα μη μέλη είναι 3,60 για το πρώτο δέμα μέχρι 5kg και 2,35 για το αμέσως επόμενο.

Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει, αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα, τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας παραπέμπει στο αντίστοιχο κατάστημα της μεταφορικής της περιοχής σας.

Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από την μεριά του πελάτη μέσα στις επόμενες 10 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας. Σας προτείνουμε, για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση, να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).

Η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

1.Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο.

2.Ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, υπάρχει η σπάνια περίπτωση να έχει εξαντληθεί και το ηλεκτρονικό μας σύστημα (on line) να μην έχει προλάβει να ενημερώσει αυτόματα για την διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα να γίνει και ακύρωση της παραγγελίας χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον καταναλωτή.

Σε περιόδους εκπτώσεων, ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.